OP JälkiKiukaat 10.4.2018

– Tarinoimassa @Manzicca –

Perjantai-lauantai välisenä yönä (6.-7.4.2018) otimme osaa projektiin nimeltä Blue Cities, jossa peitettiin aikamoinen määrä kaupunkeja ympäri maailman. Pääkaupunkiseudun fieldit rankennettiin Norra Sandön ympärille ja kerroksia tehtiin sekä Hangosta että Forssasta. Operaation jälkeen lähemmäs kymmenen agenttia päätyi saunomaan Forssan läheisyyteen.

Fieldien purkamisen jälkeen yksi linkki kuitenkin jäi pystyyn välille Forssa – Norra Sandö. Siellä se vain nökötti pari päivää ja huusi meille “fieldaa uudestaan”. Kaiken kukkuraksi muitakaan linjoja ei oltu juurikaan blockittu. Lopulta emme kyenneet vastustamaan kiusausta vaan aloimme suunnitella, miten saamme uudestaan hupun niskaan. Erityisesti huolena oli, mistä saamme avaimet, mutta löytyihän ne ja muutama urhea kenttäagenttikin suorittamaan. Operaation nimeksi valikoitiin JälkiKiukaat edellisen opsin saunomisiin viitaten.

Odotimme vielä cyclen vaihtumiseen, josko kuitenkin linkki purettaisiin ja länsilinja muuttuisi normaaliksi blockilinkkisokkeloksi, mutta ei…

Lopputulos:

 

Mitalit: 1 x onyx, 1 x platina, 1 x kultainen
MU yhteensä (suurpiirteisesti): 5,5 miljoonaa

Kiitokset osallistuneille agenteille ja äidille, joka antoi bensarahaa!

 


Piirros, suunnittelu ja organisointi:

Manzicca
Starwie

Intel:
Manzicca
MaveFI

Linkkaus:
elendien (onyx)
Akuslife (platina)
Chiisseli (kulta)
ENHanko

Muut sankarit kentällä:
eznottt
Merilyan
jyksi
spesialisti
Adellan
txk045
Khaeron
Johkuliini
pwks
papuwokki
Julmuri

Avaimista kiitokset:
k4meleon
n4rri

Rannallekin jäi ruikuttamaan moni agentti, koska joko aikataulu oli liian aikainen tai ei mahtunut kyyteihin. 😀

Advertisement