OP Nakkimuussi 8.3.2018

Turun seutu huppuun päivän suunnittelulla!

(jyksin tarinoimana)

Keskiviikkona 7.3.2018 Turussa nostettiin hälytystasoa ja kiristettiin foliohattuja: tarkkasilmäinen kartantutkija huomasi että sammakoilla oli lähes vapaat linjat suureen Turun huppuun. Vastapuolen suunnitelmat olivat ilmiselvät – kaikki vihreä toiminta linjojen läheisyydessä suojasi niitä. Seuraava CP olisi 00, ja vastaoperaation koordinointi aloitettiin. Jossain vaiheessa iltaa joku sai “hullun” idean: jos sampit ei jostain syystä kuitenkaan käytä näin hyviä linjoja, niin mehän teemme tämän itse! Linjat eivät olleet meidän puolelle ihan yhtä avoimet, mutta sopivalla siivoamisella saataisiin auki välit Nakkilasta Nuuksioon ja Utöhön. Kulmien avaimet löytyi nopeasti ja jäimme jännittämään keskiyön checkpointtia. Ja eihän sieltä mitään tullut.

Seuraavana aamuna linjat olivat yhä yhtä samassa kunnossa, joten lähdin kuskaamaan kulma-avaimia Turkuun. Operaation yllätyskäänne sattuikin tämän matkan aikana. Salainen agentti ei tietenkään avaa intel-karttaa junamatkan aikana, ja Turun päärautatieasemalla huomattiin etelälinjan olevan täysin tukossa. Operaatiosta tietämätön agentti oli lähtenyt tukkimaan linjaa Perniö-Lohja-väliltä. No, tässä vaiheessa ei tietenkään voinut luovuttaa! Tarvittavat siivoajat linjalle löytyi yllättävän sukkelasti näinkin lyhyellä varoitusajalla, ja opsiperinteitä kunnioittaen Hankolaisetkin saatiin mukaan jarvikset valmiina!

Virheestä oppineena kyttäsin inteliä koko matkan takaisin Helsinkiin, mutta kentällä ei enää aamuisen jälkeen tapahtunut suuria muutoksia. Muutamia blokkilinkkejä ilmestyi, toisia lähti. Kurnuttajat eivät yrittäneet mitään 15:00 CP:hen, mikä oli odotettua – etelän yllätysblokkerit estivät yhtä lailla heidänkin oletettua linjaa.

Hieman alle kolme tuntia ennen operaation aloitusta alkoi porukan jako. Turun “PoGo-jengi” oli jo tässä vaiheessa liikenteessä, joten heille nakitettiin Nakkilan muussinakit. Loput agentit lähti liikenteeseen 17-18 välillä. Viimeisten tuntien aikana tilanne ei oleellisesti muuttunut, vaikkakin frogiliikkeet linjojen läheisyydessä nosti inteleiden sykettä muutamaan otteeseen.

Pian kello löi 19:15 ja riehuminen alkoi. Linjat puhdistui esimerkillisesti ja pohjalinkki näkyi pian. Muutama minuuttia myöhemmin Turun taivaalla loisti ensimmäinen kauniin sininen fieldi, onnistuimme! Linkkaustiimi jatkoi vielä rauhalliseen tahtiin Nakkilan muille portaaleille. CP:n aikaan kaikki paitsi yksi suunnitelluista lätyistä oli pystyssä, Vihdin paikalliskurnu oli nimittäin saanut pienen blokkerinsa takaisin pystyyn. Hetkeä myöhemmin tämä saatiin kaadettua ja Turun taivasta peitti kuusi kaunista kerrosta vielä monta tuntia CP:n jälkeen 💙

Etelän siivoajat sai vielä lisää puuhasteltavaa, kun Lohjalla valmiudessa olleet Helsinkiläiset suursammakot alkoivat ampumaan pitkiä linkkejä Ruotsiin. Nämä ei mitenkään vaikuttaneet meidän suunnitelmiin, mutta haluttiin kuitenkin siivota ne kartalta ettei muuten kauniita intel-kuvia olisi turhaan töhritty väärällä värillä 🙂

Screenshot_20180308_213138

Tulos

2 071 140 MU
> 200 kMU / kerros
5 x kultainen illuminator

Syylliset

Piirros
ForzaComo

Suunnittelu
Juhatar
jyksi

Silmät taivaalla
jyksi
Mordere

Kentällä
BadAgentZero
Bartolus82
finpazuzu
Frigg
Hiivis
Jappe1979
Khaeron
LadyMitvit
Lappis
Lohis
Makrotus
Manzicca
Mirgos
n4rri
pamagen
papuwokki
pwks
Pzku
Reindeerpiss
Rumpsa
s4mmy78
Sieluvarjo
Starwie
Sweetyx73
Taysjyvavilja
uhox
Yjl29

 

Advertisement